Gripp pani taas haigla lukku

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silt haigla välisuksel palub patsiente mitte külastada, et ravi vajavad inimesed ei nakatuks.
Silt haigla välisuksel palub patsiente mitte külastada, et ravi vajavad inimesed ei nakatuks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui nädal tagasi tundus Viljandi haigla arstidele, et kuu aega möllanud viirustepuhang hakkab järele andma ning patsiente võis taas vaatamas käia lubama, siis reedest alates on haigla taas külastajatele suletud.

„Vahepealne olukord näitas viiruste leevendumise märke ning külastamise piiramine näis seetõttu ehk liiga karm,“ rääkis haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee. Seetõttu leevendas haigla 3. märtsil külastamise piirangut ning jättis selle kehtima vaid sünnitusabi- ja günekoloogia osakonna patsientide kohta.

Sel nädalal on aga mitmel haiglasse pöördunud patsiendil diagnoositud A-gripp ning ka teiste viiruste tõttu ravile tulnute hulk on suurenenud. Seega otsustati, et haigete kaitseks palutakse taas külastamist vältida.

Informatsiooni patsiendi seisundi kohta on võimalik küsida raviarstilt. Vajadusel saab jätta paki patsiendi ja osakonna nimega peahoone infolauda või Jämejala korpuses osakonda.

Haigla kehtestas tänavu karantiini 27. jaanuaril ning kogu veebruari jooksul külastajaid ravil viibivate patsientide juurde ei lubatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles