Plaanis on veel kaks suusavõistlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enneaegu hoovile trüginud kevadele veidi hambaid näidanud talv annab Viljandimaa suusatajatele võimaluse selgitada tuleval nädalal maakonna meistrid klassikastiilis sõidus.  Samuti on Holstre-Polli keskuse pere tuleval neljapäeval valmis Viljandimaa koolide murdmaasuusatamise karikavõistlusteks.

Holstre-Polli suusaradade eest hoolitseja ja Viljandimaa meistrivõistluste korraldaja Tiit Tammemäe andis teada, et veebruariks kavandatud maakonna meistrivõistluste etapp saab teoks 9. märtsil ja päev hiljem on kavas koolide karikavõistlused.

Viljandimaa klassikastiilis suusatamise meistreid selgitama on oodatud kõik, alates 12-aastastest, ning distantside pikkused sõltuvad tuleva nädala keskel valitsevatest ilmaoludest ja radade kvaliteedist. «Otsuse, milliseid radasid kasutada saame, teeme vahetult enne võistlust,» ütles Tammemäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles