Heategu kaalus õpilaste kingipakid üles

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annetuste kogumises sihtasutusele Perekodu ja Viljandi kodutute loomade varjupaigale lõi kaasa terve Tarvastu gümnaasiumi kümnes klass. Fotol (vasakult) Kristjan Tafenau, Genri Pähnapuu ja Alice Lippa.
Annetuste kogumises sihtasutusele Perekodu ja Viljandi kodutute loomade varjupaigale lõi kaasa terve Tarvastu gümnaasiumi kümnes klass. Fotol (vasakult) Kristjan Tafenau, Genri Pähnapuu ja Alice Lippa. Foto: Erakogu

Sel aastal Tarvastu gümnaasiumi kümnenda klassi õpilased omavahel tavapäraseid kingipakke ei teinud, vaid otsustasid Lauriin Meini eestvedamisel koguda annetusi sihtasutusele Perekodu ja Viljandi kodutute loomade varjupaigale.  

Möödunud esmaspäeval viisid noored nii õpilaste, kooli töötajate kui lapsevanemate annetatud 18,8 kilogrammi komme ja maiustusi, lisaks õunu ja mänguasju Perekodu raske ja sügava puudega lastele ning 18 kilogrammi kassitoitu Viljandi kodutute loomade varjupaigale. 

Õpilaste algatus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles