Päästekomandod kutsuvad külla

Madis Luik
, toimetaja (Sakala)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelseisval teisipäeval on Lõuna-Eesti päästekeskuse kõigis päästekomandodes lahtiste uste päev, millega tähistatakse organiseeritud tuletõrje 89. aastapäeva.

Avatud uste päeval saavad kõik soovijad uudistada Jõgevamaa, Põlvamaa, Tartumaa, Valgamaa, Viljandimaa ja Võrumaa komandosid. Päästjad tutvustavad oma tööd ja räägivad tuleohutusest, neile saab esitada küsimusi ning vaadata ja katsuda päästetehnikat ja -varustust.

Viljandi päästeosakonna juhataja Jüri Soovik ütles, et külalisi ootavad Viljandi, Abja-Paluoja, Kolga-Jaani, Mustla, Suure-Jaani, Karksi-Nuia, Kõpu, Võhma ja Mõisaküla komando.

Üritust korraldatakse Lõuna-Eesti päästekeskuses kolmandat korda. Sooviku sõnul tunnevad päästjate töö vastu huvi eriti noored ja lapsed.

Komandode uksed on lahti 16. septembril kella kümnest hommikul poole kaheksani õhtul. Suurtel rühmadel palutakse oma tulekust varem teada anda. Komandosid on võimalik enne kokku leppides uudistada ka muul ajal.

Komandode kontaktandmed saab Lõuna-Eesti päästekeskuse kodulehelt http://www.rescue.ee/3509 või pääste infotelefonilt 1524.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles