Täna on koolipäev

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul nõu pidanud Viljandi haridusjuhid leppisid kokku, et hoolimata eilsest traagilisest tulistamisest Paalalinna koolis on kõigis linna haridusasutustes täna koolipäev. Paalalinna kool läkitas ühtlasi vanematele avalduse, milles julgustas emasid ja isasid oma lapsi kooli saatma. Seejuures rõhutati, et kohal on professionaalsed nõustajad, kes saavad vajaduse korral olla toeks nii õpilastele, õpetajatele kui vanematele.

Paalalinna kooli direktor Aavo Palo rääkis eile õhtul Sakalale, et nende pedagoogid kogunevad koolis täna  kell 7.30. Siis antakse neile juhised, mida õpilastele rääkida ning kuidas abiks olla. Seejärel on klassijuhatajatund.

«Eks me pea veel nõu pidama, mismoodi me edasi läheme. Me pole saanud veel väga põhjalikult kindlat plaani teha, aga selge on see, et praegu ei tohi keegi oma murega üksi jääda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles