Sakala kutsub arvamusfestivalile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sakala, Järva Teataja ja Virumaa Teataja ootavad kõiki laupäeval Paidesse arvamusfestivalile Ühinenud Ajalehtede lava juurde kuulama nelja arutelu.

Kolmes vestluses võtame luubi alla meedia, sealhulgas maakonnalehed, päeva viimases arutelus mõtleme aga selle üle, kui sageli läheme appi hätta jäänud inimesele ning miks mõnikord saab probleem lahendatud alles siis, kui ajakirjanikud hakkavad selle vastu huvi tundma.

Ühinenud Ajalehtede laval läheb väitlus lahti kell 12 teemaga «Tasuta või tasuda?!». Tasuta ja tasulistest uudislugudest kõnelevad Ühinenud Ajalehtede nõukogu liige Margus Mets, Tartu ülikooli meedia ja kommunikatsiooni doktorant ning rahvusringhäälingu uudiseportaali toimetaja Marju Himma, uudiseportaali ja tasuta ajalehe Läänlane toimetaja Ivar Soopan ning lehelugeja seisukohta esindav Urmas Glase. Arutelu juhib Järva Teataja peatoimetaja Merili Nikkolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles