Kablis algab Päikeseloojangu festival

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandlaste suvises lemmikpaigas Pärnumaal Kablis kestab 1. augustini teine Päikeseloojangu festival, mis eelmisel aastal osutus väga menukaks.

Külastajatel on võimalik osa võtta teeõhtutest tuntud inimestega, öölaulupidudest, täiskuu meditatsioonist, muusikasalongidest ning tantsu- ja lõkkeõhtutest. Samuti on kavas võistlused ning programm lastele.

Põhjusi, miks festival just Kablis korraldatakse, on mõtte ühe algataja, muusikaakadeemia Tartu filiaali juhataja Kadri Leivategija sõnul mitu. «Kabli rannast on eriliselt kaunis vaadata päikeseloojanguid, siin on vanale rannakülale omaseid kontserdipaiku ning siia koguneb palju huvitavaid inimesi. Kõik, kes eelmisel aastal käisid, olid toimunust ning väikesest mõnusast rannakülast vaimustuses,» rääkis ta.

Sel aastal mängitakse Kabli kõrtsimajas teist korda lavastust «Pagulased», mis Kadri Leivategija jutu järgi osutus eelmisel aastal väga menukaks. «Inimesi oli palju ning osa neist pidi ukse taha jääma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles