Diskorite festival ootab registreerujaid

Gert Kiiler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

3. septembril on Viljandi kultuurimajas järjekordne üle-Eestiline diskorite festival «Tantsutuur 2005».

Nagu varasematelgi aastatel oodatakse ürituse korraldaja Jaak Kärmase sõnul võistlusest osa võtma Viljandi linna ja maakonna noori diskoreid.

«Sel aastal on osalema oodata paari tugevat kohalikku, kes on Viljandimaa koolides korraldatud võistlustel juba ilma teinud,» rääkis ta. «Seni pole siinsed DJ-d veel esikohta võitnud, kuid on siiski oma oskustega mänedžeridele silma jäänud ning edaspidi Eesti eri paikades esinemisvõimalusi saanud.»

Žüriisse kuuluvad nimekad diskorid ja mänedžerid. «Võistlusel kaasa löömine pakub kindlasti võimaluse saada edasijõudmiseks vajalikke teadmisi ja kontakte. Festivali varasemad võitjad Andres Aljaste, Heiko Merkan ja Kalle Palling töötavad praegu Eesti ööklubides ja raadiojaamades,» lisas Kärmas.

Lõppvõistlusele saamiseks tuleb plaadikeerutajatel läbida samas aset leidev eelvoor, mis tänavu on publikule suletud. «Lõppvooru pääseb kaheksa paremat diskorit ja see garanteerib publikule kvaliteetse ürituse,» kinnitas korraldaja.

Südaööl esinevad Eesti DJ-de ringkonna uue põlvkonna kuumad tegijad Melboom ja Sunny Dee. Pärast seda on autasustamine, kus antakse välja üks peaauhind ja kolm eripreemiat.

Lisainformatsiooni ürituse kohta saab Viljandi kultuurimajast või selle koduleheküljelt, sealsamas saavad osalejad registreeruda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles