Linn leidis suurele kinnistule ostja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anonüümseks jäänud pakkuja ostis eile netioksjonilt 100 000 euroga Viljandi linnale kuuluva maatüki Reinu teel. Kinnistu õigetesse kätesse jõudmine avab linnale võimaluse saada eurotoetust.

Linnale kuuluv kinnistu Reinu tee 48 pandi netiportaalis haamer.net müüki 100 000 euroga vähem kui kuu aega tagasi. Eile tehti kinnistu ostmiseks pakkumine, mida keegi selleks ettenähtud aja jooksul üle ei löönud. Kes pakkumise tegi, jäi eile saladuseks.

Viljandi linnapea Loit Kivistiku selgitusel pandi krunt müüki pärast seda, kui üks ettevõtja oli selle vastu huvi ilmutanud. Kinnistu asub piirkonnas, kus linn kavatseb sel suvel hakata arendama 1,1 miljoni euro eest Männimäe tööstusparki ning kui linnavalitsus suudab otsustajatele tõestada, et pargi loomine toob linna töökohti, on võimalik arendamiseks saada toetusraha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles