TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpall. Viljandi spordikooli U-16 naiskond sai Viljandis peetud Eesti võrkpalliliidu karikavõistluste finaalturniiril Kohila järel teise koha.

Viljandimaa meistrivõistluste meeste turniiril peetud veerandfinaalmängus alistas Pärsti 3:1 Sanoki.

Jalgrattasport. Viljandi rattaklubi kasvandik Kristjan Johanson võitis Elvas Eesti jalgratturite talikrossi meistrivõistlustel M-16 klassis kuldmedali. Tartumaa lahtiste meistrivõistluste arvestuses oli 12-aastaste tüdrukute klassis Ilona Tasane esimene ja Elina Tasane teine.

Korvpall. Eelmisel nädalal Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel peetud mängud lõppesid järgmiselt: Kultuuriakadeemia ja Kärstna — 93:47, Paistu ja Mõisaküla — 34:99, Karksi vald ja Spordikool — 62:96, AP Mets ja Abja — 100:79, Abja ja Mõisaküla — 69:76 ning Kultuuriakadeemia ja Karksi vald — 49:94.

Maadlus. Võrus peetud Eestimaa talimängude maadlusturniiril olid viljandimaalastest võidukad Kevin Ervald, Sten Orav ja Raul Kaljula.

Vibusport. Viljandi vibulaskja Laura Nurmsalu teenis Poolas peetud Euroopa sisemeistrivõistlustel naiste sportvibu klassis parima eestlasena 21. koha. Eesti naiskond oli võistkonnavõistluses viies.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles