Maakonna koolid võtsid mõõtu saalihokis

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa koolide saalihokivõistlustel selgitasid paremaid põhikoolis õppivad noormehed ja tütarlapsed ning gümnaasiumiastme noormehed.

Kuuenda kuni üheksanda klassi arvestuses osales üheksa poiste ja neli tütarlaste võistkonda.

Turniirisüsteemis korraldatud naiskondlikul mõõduvõtul teenis kolme võiduga esikoha Viljandi kesklinna kool, mida esindasid Smilla Sangernebo, Ragne Dimitrijev, Triin Undla, Kärolyn Mäesaar, Angelika Tõnissoo, Kärt Tambet ja Renate Pikk. Võistkonna õpetaja on Mai Naarits.

Teise koha saavutas Kirivere põhikool ja kolmanda Viljandi Jakobsoni kool.

Sama vanuseastme üheksa meeskonda mängisid alustuseks kolmes alagrupis ning seejärel kohtusid omavahel gruppide võitjad. Finaalis saavutas kaks võitu Jakobsoni kooli võistkond koosseisus Kerno Raudsepp, Rauno Loit, Jakob Univer, Taavi Rattasepp, Roger Teor, Oskar Ilves, Mihkel Lippo, Karl Sarapuu, Edgar Toimetaja ja Tõnis Toom. Võistkonna õpetaja on Ants Kuusik.

Teise kohaga lõpetas Heimtali ning kolmandana kesklinna kool.

Neli gümnaasiumiastme meeskonda selgitasid paremat turniirisüsteemis. Väga tasavägistes mängudes teenisid tabelisse võrdselt viis punkti Viljandi gümnaasium ja ühendatud kutsekeskkool. Et võrdsete kohapunktide korral määrab paremuse väravate vahe, osutusid võitjaks gümnasistid, kellele visatud ja endale lüüa lastud väravate vahe andis tulemuseks pluss viis oponendi pluss kahe vastu.

Viljandi gümnaasium mängis koosseisus Joonas Alliksaar, Kristo Mikkor, Denis Georgijev, Steven Saaremets, Jagnar Roosimägi, Mark-Remi Viira, Roland Treial, Sander Põldveer ja Edgar Toimetaja ning nende õpetaja on Ain Jürisson.

Kolmanda koha saavutas Võhma gümnaasium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles