Edu võti on mängudistsipliin

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiril Viljandi HC ja Aruküla meeskond. Tabelis kolmandat kohta hoidvale Viljandi meeskonnale on see hooaja kuues meistriliiga mäng, Aruküla on viiest kohtumisest võitnud ühe ning hoiab sellega liigas viimast positsiooni.


Viljandi kaotas eelmises voorus võõrsil Kehra/Daisyle 26:31 ja Aruküla koduväljakul Viimsi/Tööriistamarketile 23:33.

Viljandi meeskonna peatreeneri Marko Koksi sõnul pole põhjust vastast alahinnata. «Me pole nii tugevad, et sellist tunnet endale lubada,» lausus ta. «Aruküla on arenenud, seda näitab seegi, et mängus Tapaga viskasid nad 42 väravat.»

Viljandi HC treeneri sõnul saavutatakse edu eelkõige distsipliiniga väljakul. «Peame oma mängujoonisest kinni pidama,» sõnas Koks.

Aruküla meeskonna peatreener Toivo Järv usub oma hoolealustesse. «Muutume järjest paremaks, meie nõrkus on lühike varumeeste pink, kust väljakule tulijad ei suuda veel põhikoosseisu meestele võrdset taset näidata,» kõneles Järv.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles