Lotovõitja jäi ilma 155 395 eurost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augusti algul tõi Bingo loto pilet kellelegi 155 395-eurose võidu, kuid see jäi välja maksmata, sest piletiomanik ei tulnud seda Eesti Loto kontorisse vormistama.

Eesti Loto turundusjuhi Kristi Liiguse sõnul on lotomängu reeglite järgi võidu vormistamiseks aega 90 päeva, alates esimesest loosimisele järgnenud päevast. Kui selle aja jooksul võitja Eesti Loto kontorisse ei ilmu, kaotab ta võidule õiguse ja summa kantakse Eesti Loto ärituludesse.

Kõnealuse suurvõidu toonud Bingo loto pilet osteti Haapsalu R-kioskist 8. augustil ning võidu vormistamise tärmin oli 7. november.

Nagu Liigus nentis, on tegemist Eesti Loto ajaloo suurima võiduga, mida pole õigel ajal välja võetud.

Eesti kroonidesse ümber arvestades jäi võitja ilma enam kui 2,43 miljonist kroonist. Eesti oma raha ajal jäi suurima võiduna välja võtmata üle 1,64 miljoni krooni: too Bingo loto pilet osteti 2008. aasta 14. veebruaril Tartust Kalda tee R-kioskist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles