Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpall. FC Viljandi tegi Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga eelviimases voorus 3:3 viigi FC Kuressaarega.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik meeskond alustas pühapäeval Sillamäel kahest mängust koosnevat esiliigasse ülemineku seeriat ning sai sealse Kalevi teise koosseisuga mängides väravateta viigi.

Laupäeval Viljandis peetud Eesti noorte 1997. aastal sündinute meistrivõistluste esiliigaturniiril alistas JK Tulevik 2:1 FC Flora.

Saalihoki. Eesti saalihoki meistrivõistluste esiliigas oma esimese kohtumise pidanud meeskond Viljandi Metall alistas 10:5 Jõgeva SK Selver / Tähe.

Autosport. Eesti meistrivõistluste arvestusse kuulunud Oriküla rallisprindi klassi 2WD esikoht tuli Tiit Rattasepale.

Tanel Tepandi ja Reio Rada said võidu E-Cupi sarja kuulunud Kärla autorallil klassis EC Sport 2000 E. Veoautol olid Olev Helü ja Aivo Alasoo kolmandad.

Laupäeval Pärnumaal Uuno Aava rändkarikale sõidetud rahvarallil olid viljandlased Gert-Kaupo Kähr ja Viljar Tammai absoluutklassi teised ning 2WV klassi kiireimad.

Käsipall. Viljandi spordikooli käsipallimeeskond lõpetas Valgas peetud Eesti U-20 klassi karikavõistlused Põlva järel ja Valga ees teise kohaga.

Lauatennis. Laupäeval mängitud Suure-Jaani valla seeriavõistluse teise etapi võitis Mihkel Pae ja Andres Hõraku ees Rivo Saaremäe.

Võrkpall. Võrkpallinaiskond Viljandi Metall pidi laupäeval kodusaalis tunnistama Rovaniemi Women Volley 3:1 paremust.

Pühapäeval Viljandis peetud Eesti üliõpilaste võrkpalli meistrivõistluste finaalturniiril võidutsesid Eesti Maaülikooli meeskond ja Tartu Ülikooli naiskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles