Maavalitsus otsib teokaid noori

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Süld sai mullu aasta teo preemia.
Kris Süld sai mullu aasta teo preemia. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maavalitsus ootab 22. oktoobrini Viljandimaa inimeste pakkumisi, et välja anda  enim silma paistnud noorsootöötaja, aasta koostöö, aasta teo ja aasta noore preemia.

Noorsootöötajate tunnustamise korra järgi võivad preemia kandidaate esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud. Korra kohaselt võib isik esitada ka iseennast, kuid sellisel juhul tuleb tal taotlusvormile lisada kolmanda isiku soovituskiri.

Kandidaadi esitamiseks tuleb 22. oktoobriks täita taotluse vorm. Taotlusi on võimalik täita elektrooniliselt Viljandi maavalitsuse kodulehel. Neid võib maavalitsusele saata ka postiga («Noorsootöötajate riiklik tunnustamine», Viljandi maavalitsus, Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi) või e-postiaadressil riina.tootsi@viljandimaa.ee.

Tähtajaks esitatud taotlusi hindab maavanema korraldusega moodustatud komisjon. Komisjon valib igas kategoorias välja ühe kandidaadi maakondlikuks tunnustamiseks ning kolme kategooria puhul teeb komisjon ettepaneku riiklikuks tunnustamiseks Eesti noorsootöö keskusele. Maakondlik preemia antakse välja, kui kandidaate ühes kategoorias on vähemalt kolm.

Riiklikult tunnustatud isikute nimekiri avalikustatakse detsembris iga-aastasel üle-eestilisel noorsootöö valdkonna tunnustusüritusel.

Mullu oli aasta noor Liisa London tantsukoolist Dancecall ja aasta noorsootöötaja Paistu rahvamaja tantsuõpetaja Kristi Pajuste. Aasta teo preemia pälvis Kris Süld Viljandi välitrikipargi rajamise algatamise eest ning aasta koostöö auhinna Karksi-Nuia noortekeskuse juhataja Indrek Palu Eesti avatud noortekeskuste ühenduse noorte Euroopa päeva korraldamise eest. Pikaajalise panuse eest noorsootöösse pälvis mullu tunnustuse Tarvastu gümnaasiumi logopeed ja õpetaja Piret Kuropatkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles