Linn pakub tudengitele abi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnavalitsuses oodatakse taas avaldusi majanduslikult rasketes oludes ja edukalt õppivatelt tudengitelt, kellele linn saaks hakata õppetoetust maksma.

Avaldusi oodatakse 15. oktoobrini ning neid võetakse vastu üliõpilastelt, kelle registrijärgne elukoht on viimased viis aastat olnud Viljandi.

Taotlust saab esitada tudeng, kelle pere netosissetulek ühe liikme kohta kuus on väiksem kui 217.50 eurot. Samuti peab üliõpilane õppima haridus- ja teadusministeeriumi litsentsiga kõrgkooli päevases osakonnas ning tema keskmine hinne peab arvesse mineval õppeperioodil olema vähemalt hea.

Toetuse saamiseks tuleb üliõpilasel esitada kontaktandmetega avaldus, milles on kirjas pere koosseis ja kõik sissetulekud: palgad, pensionid, stipendiumid, igakuised toetused ja muu, kõigi töötavate pereliikmete kolme viimase kuu palgatõendid, kõrgkooli tõend seal õppimise ja stipendiumi saamise või mittesaamise kohta ning kooli kinnitatud viimase semestri hinnetelehe koopia.

Esimest aastat kõrgkoolis õppivatel üliõpilastel tuleb esitada gümnaasiumi lõputunnistuse ja hinnetelehe koopia. Avaldusele tuleb märkida ka pank ja konto, millele toetus kantakse.

Viljandi sotsiaalamet palub taotlused saata või tuua 15. oktoobriks aadressil Laidoneri plats 5-a, Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles