Saksa ajaleht: Ragnar Klavan teeb täna Eesti jalgpalliajalugu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: FC Augsburg

Eesti jalgpallikoondise kaptenist Ragnar Klavanist saab täna tõenäoliselt esimene eestlane, kes pääsenud väljakule Bundesligas.

Seni on Klavani koduklubi FC Augsburg pidanud Saksamaa meistrivõistlustel kaks kohtumist ja seni pole eestlane mänguaega saanud, kuid Die Augsburger Zeitungi teatel teeb Klavan täna oma debüüdi.

Ajalehe teatel on Augsburgil vigastustega mitmeid probleeme ja nii jäävad kohtumisest kõrvale väravavaht Simon Jentzsch, Sebastian Langkamp, Ja-Cheol Koo ja Knowledge Musona. Keskkaitses võtabki Langkampi asemel ajalehe teatel koha sisse just Klavan.

Eesti koondise keskkaitsjast saab seega täna õhtul esimene eestlasest väljakumängija, kes pääsenud väljakule mõnes maailma Top 5 liiga (Inglismaa, Hispaania, Saksamaa, Itaalia ja Prantsusmaa) kohtumises.

Augsburg läheb täna koduväljakul vastamisi Vfl Wolfsburgiga. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 21.30 ning matšist teeb ülekande ka Eurosport 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles