Päike tervitas sportlikke lapsi

, Joosu klubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval teoks saanud laste ümber Paala järve jooksul oli 330 osalejat.
Laupäeval teoks saanud laste ümber Paala järve jooksul oli 330 osalejat. Foto: Meelis Muts

Laupäeval 58. korda teoks saanud laste ümber Paala järve jooks oli osavõtjate arvu poolest üks viimaste aastate tagasihoidlikumaid. Selle lõpetas 330 last, sealhulgas 110 tillut.

Taas torkas silma suur tüdrukute ülekaal: põhidistantsi jooksis läbi 134 tüdrukut ja kõigest 86 poissi. Osalejate rekord 521 pärineb ülemöödunud aasta kevadjooksust.
Arvatavasti vähendas võistlejate arvu eelmise päeva ja öö vihmasadu, kuid jooksu ajal püsis ilm kena. Äike ja paduvihm jõudsid kohale tund pärast võistluste lipu langetamist.

Headest oludest annab tunnistust ka üks rajarekord. Sellega sai hakkama üheksa-aastane Lissi Kubre, kes parandas nimetatud vanuseklassi 13 aastat püsinud rekordit kolme sekundi võrra.

Alates kuueaastastest tulid võitjaks Eva Mari Jaeski ja Herman Tamm, Tuule Truu ja Hendrik Uustalu, Jane Roosimägi ja Kevin Tühis, Lissi Kubre ja Jarmo Randmäe, Jaanika Roosimägi ja Kaimar Tamm, Greete Liisa Toom ja Karl Rudolf Org ning Rebeca Lotta Aasmäe ja Robin Ruus.

Oma varasemaid võite kordasid Karl Rudolf Org (11 võitu), Jaanika Roosimägi (8), Jane Roosimägi ja Lissi Kubre (6), Robin Ruus (5), Greete Liisa Toom, Kevin Tühis, Rebeca Lotta Aasmäe, Jarmo Randmäe ja Hendrik Uustalu (3) ning Tuule Truu (2).

Jooksu protokolli saab lugeda Joosu koduleheküljelt www.hot.ee/tskjoosu/ ning see ilmub ka laupäevases «Sakalas».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles