VÄLISMAA

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mahetoit ei ole tavalisest tervislikum

Stanfordi ülikooli teadlased leidsid, et tõenäoliselt sisaldab mahetoit küll vähem pestitsiide, aga ei muuda sööjat tervemaks.

Uuringus võeti kokku 17 raporti tulemused, milles oli võrreldud inimesi, kes sõid kas mahekasvatatud või tavalist toitu. Ühtlasi kasutati 223 teadustöö andmeid. Kokkuvõttes ei leitud mahe- ja tavatoidu koostises muid suuri erinevusi, kui et esimeses leidus 30 protsenti vähem pestitsiide.

Ülevaate autorite hulka kuuluv doktor Crystal Smith-Spangler ütles, et inimesel, kes teeb valiku ainult tervislikkusest lähtudes, on hea teada, et mahe- ja tavalisel toidul erilist vahet pole.»

Maailma kiireim mees proovib profijalgpalli

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Alex Ferguson soovib näha Jamaica jooksuässa, olümpiavõitjat Usain Bolti mängimas oma meeskonna särgis. Sprinter võib saada võimaluse järgmisel aastal, mil ManU peab heategevusliku kohtumise Madridi Realiga.

Bolt ütles pärast olümpiamänge, et tema suur unistus on mängida Unitedi särgis. «Inimesed arvavad, et teen nalja, aga kui Ferguson mind kutsuks, ei suudaks ma talle ära öelda,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles