Päästjad aitasid noore sportlase järvest välja

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast seda, kui päästjad olid vette kukkunud poisi üles leidnud, korjasid nad lainetest üles ka kanuu ja sõidutasid mõlemad Männimäel asuva spordibaasi juurde.
Pärast seda, kui päästjad olid vette kukkunud poisi üles leidnud, korjasid nad lainetest üles ka kanuu ja sõidutasid mõlemad Männimäel asuva spordibaasi juurde. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeva pärastlõunal Viljandi järve Viiratsi-poolsesse otsa rajatud vaateplatvormil olnud inimesed nägid, kuidas kanuuga trenni teinud noormees vette sulpsatas. Poiss pääses õnnelikult kaldale, olles ujunud ligi pool kilomeetrit.

Inimesed nägid vaateplatvormilt, kuidas aerutamistreeningul olev noormees ühel hetkel suure tuule ja laine tõttu oma kanuu üle kontrolli kaotas ja see kaldast üsna kaugel ümber läks. Pealtnägijad kutsusid kohale päästjad, sest veidi pärast kanuu ümberminekut polnud aerutaja pead enam veepinnal näha.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles