Tuleviku ründaja on taas väljavalitute seas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jevdokimov Viljandi Tuleviku särgis.
Jüri Jevdokimov Viljandi Tuleviku särgis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teist vooru järjest valiti Viljandi Tuleviku ründaja Juri Jevdokimov Eesti jalgpalli meistriliiga vooru sümboolsesse koosseisu.


Kolmanda vooru kohutmises Nõmme Kaljuga sepistas Jevdokimov viljandlastele viigivärava.

Eesti jalgpalli liit avaldab alates sellest aastast iga meistriliiga vooru järel vooru sümboolse koosseisu, millesse kuuluvad väravavaht, neli kaitsemängijat ja poolkaitsjast, kaks ründajat ja peatreener.

Sümboolne koosseis koostatakse mängijate esinemisest ja mängude tähtsusest lähtudes. Mängijate positsioon sümboolses koosseisus võib erineda voorus oma koduklubi eest mängitud positsioonist.

III vooru sümboolne koosseis:
Väravavaht Allar Toom (Paide Linnameeskond).
Kaitsjad Kristian Marmor (Tallinna FC Levadia), Aleksei Naumov (JK Sillamäe Kalev), Sergei Starovoitov (Narva JK Trans) ja Sander Viira (FC Kuressaare).
Poolkaitsjad Daniil Ratnikov (Narva JK Trans), Siksten Kasimir (Tallinna FC Flora), Deniss Malov (Tallinna FC Levadia) ja Murilo Maccari (Nõmme JK Kalju).
Ründajad Vjatšeslav Zahovaiko (Tallinna FC Flora) ja Juri Jevdokimov (Viljandi JK Tulevik).
Peatreener Vadim Dobiža (JK Sillamäe Kalev).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles