Nädalavahetusel peetaval Viljandi pärimusmuusika festivalil pööratakse tavalisest enam rõhku kohalikule kodumaisele toidule. Selleks tarbeks on loodud Esimesel Kirsimäel eraldi piknikuala talu- ja mahetoidu pakkujatele.
Tänavusel folgipeol saab talutoitu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Menüüs on mahevõikud oapasteedi või lepasuitsu singiga, värske salat kitsejuustuga, tomati toorsupp värske kartuliga ning kamamaius maasika toormoosiga. Lisaks pakutakse värskehapukurki, meesepikut ning porgandiampsu.
Jookidest pakutakse värsket piparmünditeed, mahekohvi ning kodumaist maheõlut. Valdav osa roogade valmistamiseks kasutatud toorainest on pärit kohalikelt väiketootjatelt.