Paber: Seeriavõistlus jõuab lõpplahendusele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme kell 10 algab Viljandi spordihoones lauatenniseklubi Sakala 25. hooaja kuueetapilise karikasarja viimane osavõistlus.


Endale on juba sarja üldvõidu kindlustanud Sakala esindaja lätlane Oleg Kartuzov, kelle kontole on kogunenud üks kolmas koht ja kolm võitu. Viimase võidu teenis ta möödunud laupäeval peetud viiendal etapil.


Eesti Vabariigi 91. aastapäevale pühendatud sarja viienda osavõistluse korraldaja oli Kaitseliidu Sakala malev ja Kaitseliidu kapten Ahto Alas surus paremate autasustamisel lätlase kätt koguni viiel korral.


Etapi võitnud Viljandi esindaja Oleg Kartuzov oli finaalmängus vastamisi Valgu Pingo klubi liikme Erik Lindmäega ning alistas tolle 4:0.


Üldarvestuses kolmanda koha punktid võttis lätlane Janis Cirulis, parima veterani eriauhinna pälvis lätlane Juris Silinš ning parima naismängija tunnustuse viis endaga lõunanaabrite juurde Baiba Bogdasarova.


Võistlusklassis P-18 võitis Janis Svikis (Läti), klassis T-18 Lilian Poolak (Pärnu Vint-90), klassis P-15 Rivo Saaremäe (Sakala), klassis T-15 Liisi Koit (Pärnu Vint-90) ja klassis P-13 Mihkel Pae (Tartu Kalev).


Sarja koondtabelis 603 punkti omava Oleg Kartuzovi üldvõitu ei suuda konkurendid küll enam väärata, ent viimasel mängupäeval selguvad teise ja kolmanda koha saaja.


Enne viimast etappi on teisel kohal oleval Dmitri Letil 592 ja kolmandat kohta hoidval Erik Lindmäel 591 punkti. Parima viljandlasena on Kert Perkmann 573 punktiga kümnendal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles