Minister tunnustab kaht Olustvere ametikooli lõpetajat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumajandusministeerium tunnustab parimaid maamajanduslike erialade lõpetajaid, nende seas Madis Liesmenti Olustvere koolist.
Põllumajandusministeerium tunnustab parimaid maamajanduslike erialade lõpetajaid, nende seas Madis Liesmenti Olustvere koolist. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Neljapäeval tunnustab põllumajandusministeerium parimaid maamajanduslike erialade lõpetajaid. Vastuvõtule kutsutuid on viisteist, nende seas Madis Liesment ja Taivo Soots Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist.


Tänukirjad annab kätte põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, kelle sõnul muutub kõik toidutootmise ja põllumajandusega seonduv maailmas järjest tähtsamaks. «Tegemist on keerulise, aga riigile väga olulise valdkonnaga. Noored, kes on endale põllumajandusega seotud eriala valinud ja sellele tõeliselt pühendunud, väärivad suurt tunnustust,» lausus minister.

Parimate maamajanduslike erialade lõpetajate vastuvõtt on neljapäeval, 14. juunil põllumajandusministeeriumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles