Algas uue staadioni ajastu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meil on ka nuia heitmine spordiala,» lausus Karksi-Nuia spordikooli direktor Leo Liiber, viskas nuia õlale ning kutsus kogu Kitzbergi gümnaasiumi pere kaasa uuele staadionile sportimisest rõõmu tundma ja pealtvaatajate tribüüne katsetama.
«Meil on ka nuia heitmine spordiala,» lausus Karksi-Nuia spordikooli direktor Leo Liiber, viskas nuia õlale ning kutsus kogu Kitzbergi gümnaasiumi pere kaasa uuele staadionile sportimisest rõõmu tundma ja pealtvaatajate tribüüne katsetama. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Karksi-Nuia Kitzbergi gümnaasiumi staadionile on septembris oodata rahvusvahelist seltskonda. Direktor Jaak Israeli sõnul tulevad siis Karksi valda heitealadel võistlema atleedid Rootsist, Lätist, Leedust, Eestist ja Soomest.

Selline suurvõistlus saab toimuda ainult tänu sellele, et gümnaasiumi juures avati eile renoveeritud staadion. See on Viljandimaa neljast täismõõtmetes spordiväljakust teine värskenduskuuri läbinu.

«Algas uue staadioni ajastu,» tähendas Karksi-Nuia spordikooli direktor Leo Liiber, viidates uuendatud vihmutussüsteemiga jalgpalliväljakule, tartaanist jooksuradadele ning heite- ja hüppeväljakutele, mille kõige alla on rajatud kuivendussüsteem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles