Lapsed saavad laeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu lapsed on juba paar aastat saanud mängida laevakujulisel mänguplatsil ning nüüd tehakse sellesarnane ehitis ka Paala järve äärde.
Haapsalu lapsed on juba paar aastat saanud mängida laevakujulisel mänguplatsil ning nüüd tehakse sellesarnane ehitis ka Paala järve äärde. Foto: Elmo Riig / Sakala

Paari kuu pärast saavad Paala järve ääres suvitavad lapsed mängida laevas, mille linnavalitsus sinna mänguväljakuks panna laseb.

Kui aasta tagasi ehitati Viljandi randa linna uhkeim mänguväljak, lubas linnavalitsus, et lastele lõbutsemiseks mõeldud platse tuleb veelgi juurde. Tänavu kerkibki Paala järve äärde laev, kus lapsed saavad ronida, kiikuda ja liugu lasta.

Linnapea Loit Kivistiku sõnul tuleb uus väljak neli korda väiksem kui Viljandi randa rajatu, kuid erinevalt tollest ei tehta seda suurele alale, vaid koondatakse ühe suure atraktsioonina Paala ranna nurka.

Seesugune laev on juba kaks aastat olnud Haapsalu rannas ning linnaametnikud ei tee saladust, et idee saadi Haapsalust. Väikeste laste mängukohaks mõeldud laeva ehitamine läheb maksma ligi 30 000 eurot.

Samal ajal taastab linn vanematele lastele Jakobsoni kooli juures ekstreemspordiplatsi, millele kulub 32 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles