Kultuuriakadeemia peab aastapäeva

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikolledžist sai kultuuriakadeemia 2003. aastal.
Kultuurikolledžist sai kultuuriakadeemia 2003. aastal. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus 18. mai «Sakalas»

Käesoleval nädalal tähistab Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia oma 60. aastapäeva. Kokku tuleb enam kui pool tuhat vilistlast ning endist ja praegust töötajat.

Suuremate ürituste hulgas on täna Ugala teatris kutsetega kuulajatele mõeldud kontsert «Loomisest loodud lood» ning homne vilistlaste kokkutulek.

«Huvi vilistlaspäeva vastu oli elav ning end registreeris 550 inimest,» rääkis päeva üks korraldajaid Hannele Känd, kes on samuti kultuuriakadeemia lõpetanud. «Kindlasti tuleb kohale ka neid, kes pole end registreerinud. Nende mahutamisega võib küll raskusi tekkida, kuid katsume ikka hakkama saada ning tagasi ei hakka kedagi saatma.»

Homsel kontsertaktusel Ugalas tunnustatakse kooli endisi ja praegusi töötajaid, üles astuvad tudengid ja värsked vilistlased. Vaadata saab videofilmi, osta kooli meeneid ja raamatuid. Lisaks avatakse vilistlaspäeval mitu näitust, aset leiavad osakondade vilistlaste kokkusaamised, käigud kultuuriakadeemia hoonetesse ning kireva programmiga piduõhtu koos Estraadiraadio ja Kaire Vilgatsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles