Võrkpallinaiskond jätkab finaalis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall alustab kolmapäeval meistrivõistluste finaalseeriat.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall alustab kolmapäeval meistrivõistluste finaalseeriat. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall võitis Eesti meistrivõistlute poolfinaalseeria ning alustab aprillis kullaheitlust Viimsi naiskonnaga.

Viljandi esindus võitis poolfinaalseerias kõik kolm kohtumist 3:0 tulemusega. Samamoodi lahenes vastasseis teiseski finalisti selgitavas paaris, kus Viimsi SPA ei loovutanud Pärnu klubile ainsatki geimivõitu.

Viljandi Metall alistas pühapäeval maagümnaasiumis kolmandat korda Võru naiskonna numbritega 25:7, 26:24 ning 25:11, päev varem Võrus peetud kohtumises suutsid võõrustajad tiitlikaitsjalt geimipunkte võtta vastavalt 20, 25 ja 18. Poolfinaal algas eelmisel neljapäeval, kui võistkonnad olid vastamisi Viljandi spordihoones. Toona suutsid võrulannad korjata geimides punkte vastavalt 13, 18 ja 10.

Seega selgitavad 2012. aasta Eesti meistri Viljandi Metall ja Viimsi SPA. Kolme mänguvõiduni peetava finaalseeria esimene kohtumine on kavandatud 11. aprillile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles