Naiskond teenis kindla võidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Valitsev Eesti võrkpallinaiskond Viljandi Metall astus neljapäeval selle hooaja meistritiitlile sammu lähemale, kui võitis poolfinaaseeria avakohtumises kindlalt Võru võistkonda.


Viljandi spordihoones peetud poolfinaalseeria esimeses vastasseisus ei suutnud Võru naiskond võõrustajatele tõsist vastupanu osutada. Kolmes geimis (25:13, 25:18 ja 25:10) konkurendi kindlalt üle mänginud viljandlannade resultatiivseim oli Anu Ennok.

Meistrivõistluste poolfinaal peetakse kolme mängu võiduni. Viljandi Metalli ja Võru VK / SK kaks järgmist kohtumist peetakse nädalavahetusel. Laupäeval lähevad vastased väljakule Võru spordihoones, pühapäeval kell 13 peetakse maagümnaasiumis seeria kolmas kohtumine.

Teise paarina selgitavad tiitlivõistluse finalisti Viimsi SPA ja Pärnu. Nende esimene kohtumine leidis kolmapäeval aset Viimsi naiskonna kodusaalis ning võõrustajate 3:0 võiduga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles