Kohtumine metsas maksis koerale elu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hagija ja taksi verd Kinki jäi naistepäeval ilma oma emast, kes taamal paistva metsa serval liiga uljalt hundiga rinda pistis. Võsavillemit haistnud noor koer eelistab nüüd rohkem inimeste läheduses viibida.
Hagija ja taksi verd Kinki jäi naistepäeval ilma oma emast, kes taamal paistva metsa serval liiga uljalt hundiga rinda pistis. Võsavillemit haistnud noor koer eelistab nüüd rohkem inimeste läheduses viibida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui kümneaastane eesti hagijas Pontsu naistepäeva hommikul Väike-Kõpu külas oma tavapärasele jooksuringile läks, ei aimanud keegi, et see võib jääda tal viimaseks.

Pontsu oli saanud kogu elu hommikuti vabalt ümbruskonnas ringi joosta ning rebaste ja kährikute peale klähvida. 8. märtsi hommikul venis koera jooksuretk aga enneolematult pikaks. See tegi närviliseks isegi tema kolmeaastase poja Kinki, kes taluõuel ärevalt haukus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles