Kaks spetsialisti lahkuvad ja ameti verivärske juht asub uut meeskonda looma

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandi avalike suhete ja turismiameti juhataja Annika Vihmann seisab paar kuud pärast ametisse asumist silmitsi tõigaga, et on üsna pea ameti ainus töötaja.
Viljandi avalike suhete ja turismiameti juhataja Annika Vihmann seisab paar kuud pärast ametisse asumist silmitsi tõigaga, et on üsna pea ameti ainus töötaja. Foto: Elmo Riig

Mõne aja eest Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhiks asunud Annika Vihmann saab oma tiimi nullist üles ehitama hakata, sest lahkuda on otsustanud nii avalike suhete spetsialist Maarja Evert kui ka välissuhete ja protokolli spetsialist Mari Moorats.

Umbes kaks ja pool aastat linnavalitsuse avalike suhete spetsialistina töötanud Maarja Evert suundub tööle Viljandi haiglasse, et asuda juhtima selle turunduse ja kommunikatsiooni meeskonda.

«Lahkun avalike suhete spetsialisti ametist, sest ma usun, et elus tuleb edasi liikuda,» rääkis Evert. «Nii selleks, et iseend proovile panna, mugavus­tsoonist välja astuda ja areneda, kui ka selleks, et seni saadud kogemusi ja teadmisi mujal rakendada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles