Ühes Viljandi kontserdiga õnnestus haruldase haigusega pisipoisi aastase ravimise raha kokku saada

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Ühes Viljandi annetusgalalt lisandunud ligi 4000 euroga on Tartu ülikooli kliinikumi lastefondil koos väikese Kevin-Sandri aastane raviraha.
Ühes Viljandi annetusgalalt lisandunud ligi 4000 euroga on Tartu ülikooli kliinikumi lastefondil koos väikese Kevin-Sandri aastane raviraha. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval peeti Jakobsoni kooli balletistuudio eestvedamisel pärimusmuusika aidas annetuskontsert harvikhaigust põdeva kaheaastase Kevin-Sandri ravi toetamiseks. Väga paljusid kõnetanud üritusel koguti lapse heaks ligi 4000 eurot ning ühes sellega on aasta jagu ravimiraha peaaegu koos.

Tartu ülikooli kliinikumi lastefond on Viljandi kontserdilt kogunenud summaks kokku arvestanud 3922,53 eurot. See kogunes aidas sularaha ja pangaülekannetega ning Telia ja Elisa telefoninumbrile helistamisest. Esimese puhul oli kõnede arv 36 ja annetussumma 360 ning teisel tõi 14 helistajat lisa 140 euro jagu. Tele2 vahendusel kogutud annetuste kokkuvõtet ei olnud teisipäeva õhtuks veel saabunud, kuid arvestatakse, et see on umbes sada eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles