Taani rõivaid müüv outlet kolib pealinnast Viljandisse

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Taani firmariideid müüv Moevärav avab täna uksed Jakobsoni tänava majas. Eile tegi poe­pidaja Janet Värat veel viimaseid ettevalmistusi.
Taani firmariideid müüv Moevärav avab täna uksed Jakobsoni tänava majas. Eile tegi poe­pidaja Janet Värat veel viimaseid ettevalmistusi. Foto: Elmo Riig

Janet Värat avas poolteist aastat tagasi Tallinnas outlet’i Moevärav, kuid elu pealinnas sai otsa ja poepidamise mõtted liikusid Viljandi poole. Taani brändi­riideid müüv pood avab täna uksed Jakobsoni tänaval.

Ingliskeelne outlet tähendab eelmise hooaja tehasetoodete müüki. Nagu selgitas poe pidaja Janet Värat, siis Moevärav müüb enamasti Taani riideid ja peamiselt naistele. «See ei ole selline outlet, kus on viis aastat vanad mudelid ja allhindlus kümme protsenti. Müüme eelmise hooaja kaupa ja meie hinnad on tavahinnast vähemalt poole soodsamad.»

Idee poe loomiseks tekkis Väratil isiklikust vajadusest. «Otsisin endale soodsaid riideid, sest selliseid outlet’e, kus saaks kvaliteetseid riideid normaalse hinnaga, on Eestis vähe. Ei tahaks ju üle mõistuse hinda maksta,» rääkis Värat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles