Anzori Barkalaja: õiguste ja kohustuste aluseks on vastutus

Anzori Barkalaja
, Viljandi vallavolikogu liige (Eesti 200)
Copy
Anzori Barkalaja
Anzori Barkalaja Foto: Elmo Riig

OLI OODATA, et poliitkultuuri järele küsimisele tuleb Viljandi vallavolikogu esimehelt mingisugunegi vastus. Probleemide lausalise mahavaikimise ajast on meie ühiskond natuke edasi liikunud. Paraku valmistas vastus mõneti pettumust, sest asjadesse sisulise süvenemise asemel valis Mait Allas formaalse, aga selle eest pinnapealse liulaskmise tee. Kuigi vastlapäevani on veel kõvasti aega, jõuludki pole veel käes.

Vastuskirjas rõhub volikogu esimees asjaolule, et minu ­eemaldamise põhjuseks on kolm järjestikust puudumist hariduskomisjoni koosolekult. Samuti annab ta mõista, et komisjonidest arvati samal põhjusel välja teisigi inimesi. See on selge vale, millele juhtis oma repliigis tähelepanu ka volinik Valmar Haava.

Lisaks jääb lauale Mait Allase kui hoopis Reformierakonna piirkonnajuhi volikogu istungil antud vastus küsimusele, mis probleemi ta proovib minu väljaarvamisega lahendada. Selleks on väidetavalt erakonnale kuuluv koht hariduskomisjonis, mis tuleb tagasi saada. Seda probleemi saab jätkuvalt lahendada lisakoha loomisega, aga selline lahendus ei tundu sobivat. Järelikult on mingi koer veel kuhugi maetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles