Värske karikavõitja teenis meistriliigas punktilisa

Priscilla Õmblus
Copy
Kolmapäevases Eesti meistriliiga mängus HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi vastu viskas Viljandi HC
resultatiivseima mängijana üheksa väravat Hendrik Koks.
Kolmapäevases Eesti meistriliiga mängus HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi vastu viskas Viljandi HC resultatiivseima mängijana üheksa väravat Hendrik Koks. Foto: Joonas Kuuskla (eesti käsipalliliit)

Nädalavahetusel kodusaalis Eesti käsipalli­karika võitnud Viljandi HC suutis kolmapäeva õhtul Kehra spordihoones meistriliiga mängus HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi alistada, ehkki karikamängud olid alles jalgades.

«Ikka väga oli karikavõit veel jalgades. Seda näitab ka see, et neljal mehel on hüppeliigesevigastus,» ütles meeskonna kapten Kristo Voika. «Võttis aega, et käima saada, aga teise poolaja keskel saime end 5:0 spurdiga kehtestatud ja võitlesime lõpuni välja.»

Et Viljandi HC-l ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paperil oli meistriliiga tabelis võrdselt punkte, võis eeldada, et mäng tuleb võrdne. Väravaarve avas ja teisegi värava viskas Kehra. Viljandi püsis aga kannul, olles värava või kahega taga. 12. minutil viis Anderi Basarabi visatud värav mängu 6:6 viiki ning 18. minutil haaras Viljandi ohjad enda kätte ja läks 9:8 juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles