Viljandi jõuluplats kutsub kokku

Sakala
Copy
Viljandi Vabaduse plats loob jõulumeeleolu.
Viljandi Vabaduse plats loob jõulumeeleolu. Foto: Elmo Riig

Viljandi Vabaduse plats muutub detsembris taas jõuluplatsiks ning linnapea Madis Timpson kutsub üritustest osa võtma nii viljandlasi kui külalisi kaugemalt.

"Tahame pakkuda rõõmu, hubasust ja jõulutunnet," lausus ta. "Saab nautida jõulutulede süttimist, kuumi jooke ja kehakinnitust kohalikelt toidumeistritelt, valida kingikotti käsitöökaupa ning saada osa meeleolukast programmist."

Viljandi linnavalitsuse pressiteenistuse teatel avatakse jõuluplats sel pühapäeval, 4. detsembril kell 15. Siis ehitakse üheskoos jõulupuud ning igaüks saab kuuseehte ise meisterdada. Rahva seas liiguvad ringi jõululaulikud ning õhtu lõpetab tuleetendus.

Kolmandal advendil, 11. detsembril oodatakse inimesi jõuluplatsile muusikat nautima ja sõpradega aega veetma. Kavas on Loova Viljandi jõulutuledes vedurituurid, jõulutäika ning esineb rahvusvahelist tuntust koguv lauljatar Anett. Viljandi linnavalitsuse töötajad korraldavad heategevusliku müügi Viljandi vähekindlustatud perede laste huvitegevuse toetuseks. Müügil on käsitöökaubad ja uueväärsed esemed.

Neljandal advendil, 18. detsembril on juba viimane aeg, et leida oma kallitele inimestele kingitusi. Jõuluplatsi vallutab õpilasfirmade laat ning võimalus on kingikotti osta Viljandi meeneid. Lisaks pakuvad linnavalitsuse töötajad enda valmistatud sooja jooki ja suupisteid, millest saadud tulu annetatakse samuti vähekindlustatud perede laste huvitegevuse toetuseks. Avatud on vaba lava ning õhtu lõpetab jõuludisko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles