Gümnaasiumi direktor läheb pangatööd proovima

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi gümnaasiumi direktor Juhan-Mart Salumäe siirdub uue aasta hakul kümneks nädalaks praktikale SEB panka, et hankida sealt koolijuhtimiseks kasulikke kogemusi.
Viljandi gümnaasiumi direktor Juhan-Mart Salumäe siirdub uue aasta hakul kümneks nädalaks praktikale SEB panka, et hankida sealt koolijuhtimiseks kasulikke kogemusi. Foto: Elmo Riig

Kuigi Viljandi gümnaasiumi direktor Juhan-Mart Salumäe asus novembris endale Tallinna eluaset otsima, ei tähenda see, et ta plaaniks siit ära minna. Kaheks ja pooleks kuuks otsib ta paika pealinnas seetõttu, et uue aasta hakul ootab teda ees kümnenädalane töö pangas.

Nagu Salumäe ütles, tuleb olulisteks tegemisteks aega leida ning tänu Heateo sihtasutusele ning haridus- ja teadusministeeriumile on loodud võimalus võtta enese täiendamiseks kümme nädalat.

«Minu Tallinnas viibimise ajal on suurem osa juhtimisülesandeid õppejuhi Ingrid Kärmase käes ning mõned ülesanded jagame teiste töötajate vahel ära,» kostis Salumäe. Teatud tööülesanded saab ta enne praktikale siirdumist ära teha ja gümnaasiumiga seotud suurte otsuste langetamise jätab sellele järgnevasse aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles