Eesti amatöörjalgpallurid on avastanud Viljandi võimalused

Priscilla Õmblus
Copy
Möödunud laupäeval sai Männimäe jalgpallihallis teoks Trafox Talveliiga esimene mängupäev. Fotol on Ott Šeffer Vastemõisa meeskonnast.
Möödunud laupäeval sai Männimäe jalgpallihallis teoks Trafox Talveliiga esimene mängupäev. Fotol on Ott Šeffer Vastemõisa meeskonnast. Foto: Marit Stepanova

Eelmisel laupäeval kogunes Viljandi Männimäe jalgpallihalli 120 Eesti harrastusjalgpallurit koos poolehoidjatega, et anda seal avalöök uuele sarjale Trafox Talveliiga.

Talveliiga korraldamise mõte tekkis Viljandi jalgpalliaustajatel, kes on juba ligi seitse aastat tegutsenud mittetulundusühingus Viljandi Vutisõbrad. Algul lihtsalt tervise nimel jalgpalli mänginud sõpruskonnast kasvas välja rahvaliiga võistkond Viljandi Tuleviku Harrastajad ning kui sõpruskond oli juba ühingusse koondunud, hakkas ta korraldama kogu Eestist mängijaid kohale meelitavaid sügisesi ja talviseid ühepäevaseid turniire. Lisaks on Vutisõprade võistkonnast tuule tiibadesse saanud Viljandi valla ja Vastemõisa meeskond, kes samuti rahvaliigas osalevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles