Sissesõidukeelust hoolimata Rubiini platsile jõudnud parkijad on seni karistuseta pääsenud

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Nõndanimetatud Rubiiini platsil pargivad sissesõidukeelust hoolimata tihtipeale autod. Linnavalitsusel pole õigust seal viibijaid kontrollida ja trahve teha.
Nõndanimetatud Rubiiini platsil pargivad sissesõidukeelust hoolimata tihtipeale autod. Linnavalitsusel pole õigust seal viibijaid kontrollida ja trahve teha. Foto: Elmo Riig

Ehkki liiklusmärk ei luba Viljandis Rubiini platsile sõita, pargivad seal autod ning nagu linnavalitsus tunnistab, on see hall ala, kus parkimine tegelikult korraldatud polegi. Linnas tervikuna peetakse parkimiskorrast aga tunduvalt paremini kinni kui varem.

Mullu Tartu tänava ehituse ajal tekkis Rubiini platsile ajutine parkla, sest kuna autod niikuinii keelumärgi alt sisse sõitsid, otsustas linnavalitsus selle kinni katta ning parkimiseks ametliku loa anda.

Hall ala linna südames

Linn taastas sissesõidukeelu eelmise aasta novembris, kui Tartu tänava ja selle parkla remont oli lõppenud. Rubiini platsile tohivad praegu kehtiva korra järgi sõita ainult need inimesed, kes selle ääres elavad. Sellest hoolimata on harvad need hetked, kui seal mõni auto ei pargi. Kevadel alustas linnavalitsus parkimise üle järelevalvet, kui tema käed sellele platsile ei ulatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles