Ühendnaiskonda on muserdanud vigastused

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond on Eesti meistriliiga kümnest voorust saanud ainult ühe võidu. Kaks mängu on lõppenud viigi ja seitse kaotusega.
Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond on Eesti meistriliiga kümnest voorust saanud ainult ühe võidu. Kaks mängu on lõppenud viigi ja seitse kaotusega. Foto: Maarika Hiiemäe

Eesti naiste jalgpalli meistriliigas duubelvõistkonna reegli muutmine ja rohked vigastused on Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonna mängu kammitsenud ning kümne vooruga on ta kogunud vaid viis punkti.

Praegu on Viljandimaa esindus kaheksa naiskonna seas seitsmendal kohal. Tartu Tammekal tema ees on kümme punkti ning temast kaks punkti vähem on Põlva Lootosel. Tabeli tipus on kõik vastased võitnud Tallinna Flora 30 punktiga ja teist kohta hoiab Saku Sporting 25 punktiga.

«Midagi rõõmustavat praegu ei ole, tabeliseis räägib iseenda eest,» ütles ühendnaiskonna peatreener Sergei Vassiljev hooaja kohta, mis on toonud kümne mänguga ühe võidu, kaks viiki ja seitse kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles