Holstre-Pollis sõideti kolmas suusavõistlus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste 10 kilomeetri sõidu võitis Tarvastu vallast pärit Marika Kustavus. Pilt on tehtud Otepää suusastaadionil.
Naiste 10 kilomeetri sõidu võitis Tarvastu vallast pärit Marika Kustavus. Pilt on tehtud Otepää suusastaadionil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval peeti Holstre-Polli tervisekeskuses Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistluste kolmas etapp, millest võttis osa 58 sportlast.


Hooaja viimastel maakonna meistrivõistlustel olid kavas klassikalise sõidutehnikaga eraldistardiga distantsid nagu ka 22. veebruaril peetud teisel etapil, seekord aga oli võistlusmaa veidi pikem. Vanuseklassist sõltuvalt ulatus sõidudistants kolmapäeval 2,5—15 kilomeetrini. Viimasel etapil selgitati paremad ka alla 12-aastaste arvestuses, kahel eelmisel korral neile eraldi arvestust ei peetud.

Noorematest alustades olid vanuseklassides võidukad Kertu Kumm ja Oliver Pikkor, Hanna-Brita Kaasik ja Tõnis Toom, Seila Peek ja Ott-Jaanus Heile, Marta Sööt ja Aron Bakhoff ning Marika Kustavus ja Martin Nassar.

Maakonna meistrivõistluste kolmanda etapi tulemustega saab tutvuda siin, 22. veebruaril peetud võistluse protokolliga siin ning kuu algul vabas tehnikas sõidetud esimese osavõistluse tulemustega siin.

Järgmine võistlus on Holstre-Polli tervisekeskuse radadele kavandatud 18. märtsiks, kui sõidetakse Saho karikatele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles