Hõbedase Viljandi HC peatreener Marko Koks: kindlasti on see aasta näidanud, milleks me võimelised oleme

Priscilla Õmblus
Copy
Kui Balti liigas napsas Viljandi Põlva eest võidukarika, siis koduses liigas võttis Põlva otsustavas mängus revanši ja tagas endale 16. Eesti meistri tiitli. Viljandi peatreener Marko Koks (keskel) leiab siiski, et suures pildis on tema juhendatavad mängijad selle hooajaga oma sisu tõestanud.
Kui Balti liigas napsas Viljandi Põlva eest võidukarika, siis koduses liigas võttis Põlva otsustavas mängus revanši ja tagas endale 16. Eesti meistri tiitli. Viljandi peatreener Marko Koks (keskel) leiab siiski, et suures pildis on tema juhendatavad mängijad selle hooajaga oma sisu tõestanud. Foto: Elmo Riig

«Ei ole nii hall midagi. Pilve taga on päike. Kuskil,» lausus Viljandi HC peatreener Marko Koks neljapäeval, päev pärast Eesti käsipallimeistri tiitli saatuse otsustanud kaotust Põlva Servitile, vastates küsimusele, kas meeleolu on sama hall kui praegune ilm.

«Kindlasti jääb kripeldama, et meil oli võimalus Eesti meistri tiitel võtta, aga eks kohe peale mängu ongi emotsioon teine,» nentis ta ning lisas rõõmsamal noodil: «Päeva lõpuks mis meil lauale jääb? Kolm karikat, sellest üks esimene koht ja kaks teist kohta. Kindlasti on see aasta näidanud, milleks me võimelised oleme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles