Kullamaigulises duellis lähevad täna vastamisi põhilised rivaalid

Priscilla Õmblus
Copy
Täna õhtul on meeste käsipalli meistriliigas kullamaiguline põnevusduell, kui Põlva Serviti võõrustab Viljandi HC-d. Fotol on Viljandi HC mängujuht Hendrik Koks.
Täna õhtul on meeste käsipalli meistriliigas kullamaiguline põnevusduell, kui Põlva Serviti võõrustab Viljandi HC-d. Fotol on Viljandi HC mängujuht Hendrik Koks. Foto: Elmo Riig

Kümne päeva jooksul tehakse käsipalli meistriliigas tiheda graafikuga lõpuspurt ning peetakse kolm viimast vooru. Eesti meister võib selguda juba täna kell 19, kui Põlva Serviti võõrustab Viljandi HC-d. On aga ka võimalik, et kuld- ja hõbemedali omanik otsustatakse viimasel mängupäeval, 19. mail.

Enne tänaõhtust põnevat duelli on meistriliiga liidril Põlva Servitil 30 ja Viljandi HC-l 28 punkti. Pronksmedalid kaela saav HC Tallinn järgneb 21 ning põnevat heitlust ülejäänud kohtade pärast pidavad HC Kehra / Horizon Pulp & Paper üheksa, Raasiku/Mistra ja SK Tapa seitsme punktiga.

Viljandi ja Serviti on tänavu eri sarjades seitse korda vastamisi olnud ning seis on võrdne: ühe viigi juures mõlemal kolm võitu. Aprilli lõpus sai Viljandi kodusaalis ajaloolise 28:21 võidu Balti liiga finaalis, kuid vaid nädal hiljem jäi Põlvas meistriliigas kangele konkurendile 16:28 alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles