Viljandi püüab uue trahviga lõpetada parkimisanarhiat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandis pole sugugi haruldane vaatepilt, kus otse parkimist keelava märgi all seisab terve rida autosid. Seni pole nende juhte keegi trahvinud. Tänasest saavad sellised juhid aga kojamehe vahele linnakunstnik Kristi Kangilaski kujundatud meeldetuletuskirja ja paari nädala pärast ka trahvi.
Viljandis pole sugugi haruldane vaatepilt, kus otse parkimist keelava märgi all seisab terve rida autosid. Seni pole nende juhte keegi trahvinud. Tänasest saavad sellised juhid aga kojamehe vahele linnakunstnik Kristi Kangilaski kujundatud meeldetuletuskirja ja paari nädala pärast ka trahvi. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi linnapea ja maakonna politseijuht usuvad, et tänasest algav auto valesse kohta jätnute korralekutsumine ja sellele järgnev trahvimine aitavad linnas kohati üsna anarhiliseks muutunud parkimist korrastada.

Kaks linnavalitsuse kantselei töötajat hakkavad tänasest käima igal argipäeval tänavatel ning jälgima, et autosid ei pargitaks kohtadesse, kus need olla ei tohi. Esimesel paaril nädalal leiavad valesti parkinud autojuhid tuuleklaasi ja kojamehe vahelt sõbraliku meeldetuletuse, aga juba mai lõpus võetakse kasutusele 20 euro suurused trahvid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles