Kaks Ülo juuniori võitsid medali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Jürise sai Eesti juunioride meistrivõistlustel kolmanda koha.
Indrek Jürise sai Eesti juunioride meistrivõistlustel kolmanda koha. Foto: Erakogu

Eelmisel reedel selgitasid juuniorieas tõstesportlased Järvamaal Albus Eesti meistrid. Mõisaküla spordiklubi Ülo osales tiitlivõistlustel kolme sportlasega ning selle liikmed said kaela hõbeda ja pronksi.

Mõisakülas noori tõstesportlasi juhendava Enn Raieste sõnul osalesid kaks tema hoolealust kõige konkurentsitihedamas, alla 85-kiloste võistluskaalus. Treeneri jutu järgi on selles rühmas teistest tublisti üle klubi

Vargamäe noormees Lembit Pent ning tema teeniski kogusummaga 257 kilo kindla esikoha.

Poodiumi kahele vabale astmele oli konkurents äärmiselt tihe. Mõisaküla noormees Indrek Jürise sai kogusummaks 221 kilo ning lõpetas võistluse kolmanda kohaga. Rebimises läks talle kirja 97 ja tõukamises 124 kilo.

Hõbemedali pälvinule jäi mullu meie maakonna parimaks nimetatud tõstja alla kaks kilogrammi nõrgema kogusummaga.

Samas kehakaalus kaasa teinud Reivo Keng sai kogusummaks 217 kilogrammi ja oli sunnitud leppima neljanda kohaga. Rebimises oli tema tulemus 97 ja tõukamises 120 kilo.

Juunioride meistrivõistlustel teenis hõbeda Karl Tiit. Oma isa Vladimir Ossipovi käe all harjutav tõstesportlane osales Albus alla 94-kiloste kehakaalus ning sai kogutulemuseks 179 kilogrammi. Samas rühmas tuli suurepärase kogusumma, 287 kilogrammiga riigi meistriks Mihkel Jalase. Rohkem kahel tõstjal juunioride meistrivõistlustel konkurente polnudki.

Tõstmise juunioride tiitlivõistlustel võisid osaleda sportlased, kes on sündinud 1992. aastal või hiljem ning täitnud osavõtunormi.

Tõstmise täiskasvanute meistrivõistlused peetakse 17. märtsil Tallinnas Sparta spordikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles