Võrkpallineiud võtsid karikavõistluste pronksi

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi spordikool/VilVol saavutas nädalavahetusel Tallinnas peetud kuni 20-aastaste neidude Swedbanki karikavõistluste esimesel finaalturniiril kolmanda koha.
Viljandi spordikool/VilVol saavutas nädalavahetusel Tallinnas peetud kuni 20-aastaste neidude Swedbanki karikavõistluste esimesel finaalturniiril kolmanda koha. Foto: Erakogu

Viljandi Spordikool/VilVoli naiskond võitis eelmisel nädalavahetusel pealinnas TalTechi spordihallis peetud kuni 20-aastaste neiude Swedbanki karikavõistluste finaalturniiril pronksmedali.

Nagu ütles treener Merle Keerutaja, said neiud tasavägiste mängupäevade lõpptulemusena Selver Tallinna ja Olerex Tartu järel kolmanda koha ning võttes arvesse vangerdusi, mis tuli teha mängijate autoavariisse sattumise ja vigastada saamise tõttu, võib tulemusega rahul olla.

"Tuleb rahul olla, kui arvestada, et kuus mängijat on võistkonnast väljas. Aga need, kes neid asendasid, tegid ära selle, mida nad oskavad ja suudavad," rääkis Keerutaja. "Esimesel päeval oli särtsu ja tahtmist kõvasti, mõlemad mängud said hästi mängitud – võistkondlikult ja estusiastlikult. Teisel võistluspäeval kõikus aga tõste ja kaitses mängisime kehvasti. Eks sellel ole omad põhjused ka."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles