Viljandi HC alustas aastat võidukalt

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC alustas 2022. aastat võidukalt, alistades laupäeval Harjumaal Arukülas Balti liiga kohtumises Raasiku/Mistra.
Viljandi HC alustas 2022. aastat võidukalt, alistades laupäeval Harjumaal Arukülas Balti liiga kohtumises Raasiku/Mistra. Foto: Elmo Riig

Viljandi HC läinud nädala keskel olema pidanud Eesti meistriliiga mäng Raasiku/Mistraga lükati küll edasi, ent Balti liigas said need meeskonnad laupäeval Arukülas kohtuda ning viljandlased alustasid aastat võidukalt – 31:25.

Et võistluspaus oli veninud peaaegu kuuajaliseks, oli mäng siiski veel ebakindel. Kaitses suudeti küll hästi seista ja kiirrünnakuid realiseerida, ent positsioonirünnakuid annab veel lihvida. Nagu ütles Viljandi HC peatreener Marko Koks, positsioonirünnakutelt on vaja roostet maha lihvida. "Mängupaus oli pikk ning arvata võis, et pisut rabe mäng tuleb," lisas ta.

Laupäevane kohtumine Arukülas algas võrdsete heitlusena, aga pärast seda, kui Martin Nerut oli võõrustajad 3:2 juhtima viinud, jäid nood kaheksaks minutiks väravata. 14. minutiks oli Viljandi HC 9:3 ette spurtinud. Paaril korral vähendas Raasiku/Mistra vahe kolmele väravale, ent avapoolaja võitis 16:11 Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles