Viljandi Metall tugevdab ridu Eesti parimaks valitud võrkpalluri ja veel mitme nimeka mängijaga

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Kertu Laak (hüppel), kes valiti hiljuti Eesti parimaks naisvõrkpalluriks, liitub koos Julija Mõnnakmäe, Kristel Moori ja Merilin Salbeniga Viljandi Metalli naiskonnaga.
Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Kertu Laak (hüppel), kes valiti hiljuti Eesti parimaks naisvõrkpalluriks, liitub koos Julija Mõnnakmäe, Kristel Moori ja Merilin Salbeniga Viljandi Metalli naiskonnaga. Foto: Margus Ansu

Sellest hooajast Eesti võrkpalli meistriliigas osaleva Viljandi Metalli naiskonnaga liitub rahvuskoondise diagonaalründaja, hiljuti Eesti parimaks naisvõrkpalluriks valitud Kertu Laak. Lisaks temale tõmbavad Viljandi Metalli vormi selga koondislane Julija Mõnnakmäe ning endised koondislased Kristel Moor ja Merilin Salben, kelle kasvatajaklubi oli Viljandi Metall.

Viljandi Metalli naiskonna peatreener Margit Keerutaja ütles, et abiväe kollasärkidega liitumise kohta kinnituse saamine tekitab sooja tunde. "Väga kihvt! Nii tore, et nad meile appi tulevad," lausus ta ning rääkis, et algul oli naiskonnal küll plaanis oma jõududega hakkama saada, ent hiljuti juhtunud autoavarii tõttu on platsil mängijaid puudu. "Kuus mängijat ei olnud treeninguvõimelised, neist kolme-nelja me enne kuu möödumist platsile ei saa. Seega oli meil lisaväge tarvis."

Nagu Keerutaja ütles, läksid nad esialgu mõnda ründajat juurde püüdma, asi kulmineerus aga sellega, et naiskonnaga liituvad Eesti paremikku kuuluvad praegused ja endised koondise liikmed. "Staarmängijatega polnud meil plaanis vangerdada, aga et need mängijad on praegu vabad ja meiega juhtus selline kehv asi ... Tegelikult ajasid Margus ja Merle (Keerutaja – toimetus) nad Peeter Vahtra (pikaaegne Eesti koondise peatreener – toimetus) kaudu välja ning nad olid kohe nõus meile appi tulema." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles