TALIHARJA VANAKURI ⟩ 101 kilomeetrit ja Sõge Sõõr ehk Ultraretkel osalejad katsuvad rammu Mulgimaal

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Taliharja Vanakurja võistlusele anti start Taagepera kiriku juurest. Põhidistantsi võistlejatele kulgeb retk läbi Mulgimaa Holstre-Polli vabaajakeskuseni.
Taliharja Vanakurja võistlusele anti start Taagepera kiriku juurest. Põhidistantsi võistlejatele kulgeb retk läbi Mulgimaa Holstre-Polli vabaajakeskuseni. Foto: Erakogu

Laupäeval sai Holste-Pollist alguse talvine ultraretk ehk 101 kilomeetri pikkune Taliharja Vanakurja vastupidavusvõistlus. Kogenenumaid matkajaid ootas ees 101-kilomeetine distants ja need, kes oma võimeid nii kõrgelt ei hinnanud, võisid valida pehmoraja ehk poole lühema võistlusmaa. Stardinimekirjas oli ligi 300 osalist. 

​Holstre-Pollis oli end valmis seadmas ka Eesti üks tugevamaid ultrasportlasi Leivo Sepp, kes plaanis rajale minna jalgsi ja nagu sealsamas olnud sõber ja kaasvõistleja Evgeni Nikolaevski lausus, läheb Sepp ikka joostes, sest see mees ei oska kõndida. 

Sepp rääkis, et seni kõige olulisem niisugune retk oli tal möödunud aasta augustis, mille käigus sai tehtud jooksutiir ümber Mont Blanci mäemassiivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles