POLITSEI AASTAVAHETUS ⟩ Stardipüstoliga vehkiv mees ja kuuse all kaklevad noored

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Sel aastavahetusel kogunesid viljandlased Vabaduse platsi ümbrusesse valgusmängu vaatama. Paar tundi hiljem lahutasid politseinikud seal kaklejaid.
Sel aastavahetusel kogunesid viljandlased Vabaduse platsi ümbrusesse valgusmängu vaatama. Paar tundi hiljem lahutasid politseinikud seal kaklejaid. Foto: Marko Saarm

Politseinikel oli aastavahetusel mitukümmend väljakutset, millest enamik oli seotud alkoholi tarvitanud inimestega. Politseijuhi sõnul olid pühad üldplaanis siiski rahulikud.

Viljandi politseijaoskonna juht Margus Sass sõnas, et aasta viimase päeva hommikust esmaspäeva hommikuni tuli politseinikel Viljandimaal teenindada 42 väljakutset, millest 21 laekus uusaastaööl. "Kui see maha võtta, siis väga rahulik nädalavahetus," nentis ta.

Kaheksa liialt vägijooki pruukinud inimest toimetati Viljandi politseijaoskonna lühiajalisse kinnipidamiskambrisse. "Neid, kes olid nii adekvaatsed, et said asjadest aru ja ohtu ei olnud, toimetasime ka koju," rääkis Sass. "Üldiselt oli alkoholitarbimist palju ja sealt tulenevaid probleeme ka."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles